eMC Eukaliptusz probiotikus konyhai tisztítószer koncentrátum - 500ml-től

eMC Eukaliptusz probiotikus konyhai tisztítószer koncentrátum - 500ml-től

Alkalmazható minden felülettípus, különösen csaptelepek, üvegfelületek és bútorok tisztítására. Megszünteti a kellemetlen szagokat, hosszantartó tisztító hatást nyújt.

Kiszerelés (L):
4 840 Ft
Egységár: 9 680 Ft/Liter
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Gumikesztyűben mosogatsz?

Félted gyermeked, háziállatod takarítás közben? 

Túl sok időt töltesz a konyhádban?

Átlagos használattal 50 liter vegyszermentes konyhai zsíroldó tisztítószert készíthetsz ebből a koncentrátumból.

1 liter = 84 forint

Változtass! Cseréljd le mérgező anyagokat tartalmazó takarítószereid, mesterséges vegyszerektől mentes, környezetbarát eMC probiotikus tisztítószerekre!
Az eMC Eukaliptusz probiotikus konyhai tisztítószer koncentrátum rendkívül takarékos Általános, rendszeres használatkor minimum 50 liter tisztítószer készíthető belőle.

100%ban természetes, környezetbarát, állatkísérletektől mentes

 


Az EMC tanulmány

Eldobhatja a gumikesztyűt, és akár gyermeke segítő kezecskéit is nyugodtan hagyhatja szorgoskodni konyhája takarításakor! A zsíroldás nagymestere bevethető a konyhapult, főzőlap, szekrények, páraelszívók és egyéb konyhai berendezések és eszközök vegyszermentes tisztán tartására. Hatékony mikroorganizmusok és segítőik, valamint grapefruit-kivonat, illóolajok és enzimek teszik az eMC Eukaliptusz probiotikus konyhai tisztítószer koncentrátumot rendkívül takarékos, és alapos társunkká a konyhánkban. Tegye kosarába, és legyen Öné az a konyha, ahol még a "padlóról" is lehetne enni!


Összetevők: EM (Effektív mikroorganizmusok) és PDM-7 (bakteriális tevékenységet segítő természetes komponens), grapefruit-kivonat, illóolajok (eukaliptusz, citridora, fenyőtű, cédrustű), enzimek (lipáz, proteáz, amiláz), természetes eredetű cukornádmelasz.

 

 

Használati útmutató: Használat előtt forgassa át az üveget! Hígítás nélkül ne használja! A hígított oldatot 10 napon belül használja el!

  •     Szóróflakonba: 1:100 arányban vízzel hígítsa fel, permetezze a felületre, majd minimum 5 percet hagyja hatni, és puha ronggyal törölje fel!
  •     Felmosóvödörbe: 1:1000 arányban hígítsuk fel vízzel!

Csempe, csap, mosogató edény: Átlagos szennyeződésük esetén mindössze 1-5 ml koncentrátumot adjon 1 liter vízhez. Szórófejes palackból, vagy vödörbe mártogatva vigye fel a hígított tisztítószerét a csapra, csempére vagy mosogató edényre, és várjon minimum 5 percet, majd törölje át tiszta, puha, száraz ronggyal, vagy papírtörlővel! Erős, zsíros lerakódás esetén növelje a koncentrátum arányát 10 ml-re a hígított oldatban!

Tudta? Hogy az EM mikrobiális világa az elvezető csatornákban, szikkasztókban elbontja a lerakódásokat, megelőzve a dugulásokat, valamint a szagok, lerakódások kialakulását. Az eMC tisztítószereknek rozsdásodás- és elöregedésgátló hatásuk is van; melyet a bennük lévő antioxidánsoknak köszönhetnek. Rendszeres használatuk eredményei a tiszta, és szagmentes lefolyók, dugulás nélkül.

Tűzhely és más konyhai berendezés, páraelszívó, főzőlap, vágódeszka: Szennyeződés típusától függően 10-100ml tisztítószer koncentrátumot adjon 1 liter vízhez! Szórófejes flakonból spriccelje a piszkos edényekre, hagyja hatni minimum 5 percig, öblítse le, és törölje fényesre száraz puha ronggyal! Használja bátran a főzőlap tisztán tartására is! Makacs, régi, erős szennyeződések esetén növelje a koncentrátum arányát az oldatban. Konyhája tiszta, egészséges, higiénikus lesz, vegyszernyomok nélkül.

 

 

Tudta? Hogy az eMC tisztítószerek természetes úton segítenek leküzdeni a szennyeződéseket. Eltűntetheti még az olaj-szagot is a tisztítószer 1:100 arányú hígított oldatának kipermetezésével. Semlegesíti a füstöt, és az égettszagot is.

 

 

Hűtőszekrény, konyhaszekrények, bútorok: Tárolja élelmiszereit, eszközeit tiszta, szagtalan hűtőszekrényben, és élősködő mentes (hangya, moly, zsizsik, atka) portalan konyhaszekrényben! Hígítson 10ml koncentrátumot 1 liter vízbe, és szórófejes flakonból fújja a felületre, várjon 5 percet, és törölje át. Zsírosabb, makacsabb szennyeződés esetén vizes szivaccsal törölje át, majd száraz, puha ronggyal. Rendszeres használat, vagy kevesebb szennyeződés esetén törölje a várakozási idő leteltével, száraz, puha ronggyal fényesre a felületet!

 

 

Mosogatás: Szennyeződés típusától függően 10-100ml tisztítószer koncentrátumot 1 liter vízhez. Szórófejes flakonból spriccelje a piszkos edényekre, hagyja hatni minimum 5 percig, öblítse le, és törölje fényesre! Áztatásos mosogatási technika esetén adjon 1-5 ml koncentrátumot az áztatóvízhez literenként; áztassa be edényeit, majd a szokásos módon fejezze be a mosogatását! Gépi mosogatás előtt spriccelje be edényeit bőségesen a 10ml koncentrátum-1 liter víz keverékkel; majd hagyja hatni 5 percig, és indítsa el a programot! Garantáltan olyan tányérokból fognak enni, melyeken semmilyen vegyszer nyoma nem található.  

 

A probiotikus takarításról bővebben ITT olvashat.

 

 

 

 

 Hasonló termékek
Adatok
Kiszerelés (L)
0,5
Cikkszám
451876
Tömeg
600 g/db
Webáruház készítés