TML 1L

 

TML - The Missing Link - A Hiányzó Láncszem
 
A tökéletes kiegészítő növénytápszer a növekedési és virágzási időszakra.
 
 


Prémium termék a Bio Nova laboratóriumából. Megvédi a növényeket a külső hatásoktól, serkenti a növény természetes védekező rendszerét és bizonyíthatóan növeli a hozamot. A Missing Link számos különleges nyomelemet tartalmaz, melyek elősegítik és serkentik a növekedést és a virágzást.
 
Napjainkban a túlművelés jellemző a növénytermesztésre. Figyelmen kívül hagyjuk a növény természetes szükségleteit és gyakran bánunk tisztességtelenül a természet törvényeivel. Ezek a hibák hiányosságokhoz vezetnek, amik számos betegéség és járvány kialakulásának kedvezhetnek. A fontos tápanyagok hiányának eredményeképpen a növények már nem képesek teljes mértékben egészségesen fejlődni.
 
A Missing Link-ben található nélkülözhetetlen tápanyagok használata pozitív hatást gyakorol mind a minőség, mind a hozam tekintetében. A termék hiánypótló és kitölti a különböző tápanyagok közötti rést, ezért is a neve: A Hiányzó Láncszem. A Missing Link eredményesen kombinálható például az X-ceL Booster-rel. A két tápanyag együttes használata ideális virágzási és növekedési szakaszban.
 

 

Adagolás:

  • A TML-t folyamatosan vagy heti rendszerességgel, 1:2000 arányban (50 ml./100 liter) adagoljuk növényeinknek.
  • Permetként pedig 1:1000 arányban (1 ml/liter) adagolható.
  • Nem lehet túladagolni.

 A TML-t a növény teljes életciklusa alatt érdemes használni.
A TML maximalizálja az egyéb tápanyagok hatékonyságát.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap27 790 Ft
Egységár: 27 790 Ft/liter
Kiszerelés (L):
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről