Canna Bio Terra Plus organikus táptalaj 25L-től

Canna Bio Terra Plus organikus táptalaj 100%-ban természetes anyagokból álló organikus táptalaj, akár biotermesztéshez is!


A CANNA sikert ért el a nemzetközi biotermesztési szabványoknak megfelelő, tanúsítvánnyal rendelkező, organikus talaj fejlesztésében. Mivel a Bio Terra Plus 100%-ban természetes anyagokból áll, felhasználható a biotermesztésben.

A Bio Terra Plus minőségi tőzegekből készül, beleértve a csúcsminőségű fehér tőzeget. A könnyű struktúrájú fehér tőzeget természetes gombaölő tulajdonságokkal rendelkező aprított fakéreg egészíti ki. A Bio Terra Plus tanúsítvánnyal rendelkező, organikus összetevőkkel, úgymint csontliszttel, denevérguanóval és természetes forrásokból származó különféle nyomelemekkel van előtrágyázva.

 

Minőségi tőzeg

A felhasznált tőzeg a lehető legjobb minőségű; a világon csak néhány helyen található meg. A tőzeg hosszú rostszerkezetei a Bio Terra Plus termékben jóval könnyebbek, mint az olcsóbb változatokban. Ez a könnyűség rendkívül előnyös a növények számára.

Fakéreg

A felhasznált fakéreg speciális tulajdonságokkal rendelkezik. A gyenge minőségű fakérgek gyakran az ártalmas penészek elszaporodását okozzák. A Bio Terra Plus termékben található fakéregnek azonban csíraölő hatása van!

Minőségi kókuszdió

A Bio Terra Plus termékben kókuszrost is található, mégpedig a legjobb minőségű kókusz: CANNA COCO.

A hasznos talajbaktériumokkal dúsított, tanúsítvánnyal rendelkező, kiegyensúlyozott biotrágya jótékony hatású szimbiózist hoz létre a növény számára. A kevesebb talajbetegségnek, a jobban felszabaduló és felvehető tápanyagoknak köszönhetően a növény jobban fejlődik.

Önszabályozás és lassú kibocsátó hatás

A Bio Terra Plus előtrágyázott talaj. Az, hogy a talaj milyen mértékben tudja felhasználni ezt az előtrágyázást, a tápanyagok adagolásának mértékétől függ. A Bio Terra Plus ezt önmaga szabályozza. Kevés tápanyag adagolása esetén sok előtrágyázást használ, és fordítva. Az előtrágyázás akkor is a talajban marad, ha nincs rá (közvetlen) szükség – a talaj megőrzi arra az időre, amikor szükségessé válik. Az önszabályozás nem függ a hozzáadott víztől, az időjárási hőmérséklettől azonban igen.

Lassú felszabadulás: A növény számára hasznosítható trágyák fokozatos felszabadulása az organikus komplexekből/molekulákból a talajban egy bizonyos biodegradációs folyamatnak köszönhetően. Ez a folyamat egyre lassul, amíg további tápanyagokat nem adagolnak a közegbe.

Az önszabályozásnak és a lassú felszabadulásnak köszönhetően igencsak nehéz nagyobb táplálási hibát elkövetni!

A talaj szükség esetén képes a táplálási programban elkövetett hiba korrigálására.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

Kiszerelés (L):
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről