Bio Rhizotonic 1L

A BIOCANNA trágyák garantáltan 100%-ban biotermékek, amelyek kifejezetten talajon történő termesztéshez készültek. A BIOCANNA trágyák felhasználásával termesztett termények bio vagy ökológiai (holland rövidítése EKO) megjelölést kaphatnak, feltéve hogy a nemzetközi SKAL-előírásoknak megfelelő biológiai termesztésből származnak.

 

A BIO RHIZOTONIC a leghatékonyabb gyökérserkentő a biotermesztésben.
NPK.: 0.4-0.2-0

A 100%-ban természetes, biotanúsítvánnyal rendelkező Bio RHIZOTONIC gyökérserkentő (OMRI) számos vitamint tartalmaz, beleértve a B1- és a B2-vitamint. A Bio RHIZOTONIC serkenti a gyökér (hajszálgyökerek) és a gyökércsúcsok fejlődését, és javítja a növény ellenálló képességét. Az erőteljes gyökérrendszernek köszönhetően a növény több tápanyagot tud felvenni, és így gyorsabban növekszik.

Jól látható élénkítő hatást gyakorol a növényekre, gyökérzetük gyorsabban hatol át az altalajon. Egyebek mellett ez az oka annak, hogy a Bio RHIZOTONIC:

  • ideális a stresszt átélő növények állapotának javítására, például dugványok elültetésekor.
  • a gyenge egészségű vagy rossz megjelenésű növények gyógyítására és megerősítésére is használható.

 

Adagolás:  10-40 ml/10 L

 

 

- A speciális mikroorganizmusokra és a növényi nyerstermelésre irányuló hosszú kutatás eredményeképpen a CannaResearch kifejlesztett egy 100%-osan kontrollált erjesztési folyamatot. Ennek köszönhetően pontosan a megfelelő ásványi- és szerveranyag-összetételű, megbízható terméket tudunk előállítani. A BIOCANNA termékekben található azonnal felszívható anyagok javítják a növény metabolizmusát és ellenálló képességét, továbbá a talaj minőségét és a biodiverzitást is.
- Az egyedülálló erjesztési eljárásnak köszönhetően a BIOCANNA termékek gazdagok biológiailag aktív anyagokban, például gyümölcssavakban és oligoszacharinokban.  

 

 - A SKAL Int. által kiállított tanúsítvánnyal rendelkező BIOCANNA trágyák pontos elkészítési módszere meggátolja a tápanyagok túladagolását. A túladagolás nem csupán a környezetet, hanem magát a növényt is károsítja, fejlődési problémákat okozva. Helytelen elkészítési módszer alkalmazása esetén az is megtörténhet, hogy a növény nem kap elegendő tápanyagot.
 - A BIOCANNA termékek bevezetésével először nyílik lehetőség a bionövények kontrollált módon történő termesztésére. Ez nagyszerű megoldás különösen a növények orvosi célú felhasználását illetően, mivel ily módon természetes módon termesztett növényi termék kínálható fogyasztásra. Az egészségi szempontok mellett a biotermesztésű termékek sok fogyasztó elveinek is jobban megfelelnek, és az ízüket is többen kedvelik. Nem véletlen, hogy nagy a kereslet a biotermékek iránt.

 

A BIOCANNA trágyák bevezetésével megszülettek az első folyékony biotrágyák.

 

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

16 490 Ft
Egységár: 16 490 Ft/Liter
Kiszerelés (L):
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről