eMC Vízkőoldó koncentrátum - 500ml

eMC Vízkőoldó koncentrátum - 500ml

Alkalmazható minden felülettípus, de különösen az erősen vízköves felületek tisztítására. Megszünteti a kellemetlen szagokat és hosszantartó tiszta hatást nyújt.

Kiszerelés (L):
7 645 Ft
Egységár: 15 290 Ft/Liter
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Az eMC Vízkőoldó koncentrátum rendkívül takarékos; minimum 50 liter, vegyszermentes, probiotikus vízkőoldó készíthető belőle.

1 liter vízkőoldó = 133 forint

Sorra csődöt mondanak a vízkőldói?

Allergiás vegyszerekre?

Bőre nem bírja a takarítószereket?

Félti gyermekét, háziállatát takarítás közben?

Változtasson: Cserélje le mérgezőanyagokat tartalmazó takarítószereit, vegyszermentes, környezetbarát eMC probiotikus tisztítószerekre!

 

Természetes, környezetbarát, állatkísérletektől mentes

 

 

Nem csupán a vízkőtől, de más szennyeződésektől is megszabadulhat, úgy hogy még gumikesztyűt sem kell használnia, sőt még gyermekét is bevonhatja a takarításba, és háziállatát sem kell féltenie a vegyszermaradványoktól. Az eMC Vízkőoldó koncentrátum a hatékony mikroorganizmusok szorgalmas munkájával és a citrom erejével teszi tisztává, és csillogóvá a felületeket. Nem hiányozhat a zöld háziasszonyok polcairól! Tegye a kosárba most, és nézze meg még utoljára vízköves csapjait, zuhanyrózsáját, mert hamarosan már csak a szomszédnál láthat ilyet!

 

 

Összetevők: EM(Effektív Mikroorganizmusok), PDM-7(kifejezetten zsír és olaj szétválasztására alkalmas mikroorganizmusok), citrom kivonat, citromsav, szerves cukornád melasz, citromolaj, fenyőolaj és citronella. 

 

Használati útmutató: Használat előtt forgassa át az üveget! Hígítás nélkül ne használja! A hígított oldatot 10 napon belül használja el!

  •     Szóróflakonba: 1:100 arányban meleg vízzel hígítsa fel, permetezze a felületre, majd minimum 5 percet hagyja hatni, és puha ronggyal törölje fel!
  •     Felmosóvödörbe: 1:1000 arányban hígítsa fel meleg vízzel! 

 

Fürdőkád, csapok, zuhanyrózsa, zuhanytálca, WC tisztítása:

Szórófejes flakonban hígítsa a tisztítószert: 10ml koncentrátumhoz adjon 1 liter vizet! Spriccelje át alaposan a tisztítani kívánt felületeket, majd várjon minimum 5 percet, az organikus hatás eléréséhez! Végül tiszta puha ronggyal, vagy papírtörlővel alaposan törörlje át! Makacs szennyeződés, lerakódás esetén növelje a koncentrátum arányát a vízben, és hagyja hatni tovább!

 

WC állandó fertőtlenítése, szagtalanítása, tisztántartása:

A tartályba naponta öntsön minimum 10 ml koncetrátumot! 

Tudta? Hogy az EM mikrobiális világa az elvezető csatornákban, szikkasztókban elbontja a lerakódásokat, megelőzve a dugulásokat, valamint a szagok, lerakódások kialakulását. Az eMC tisztítószereknek rozsdásodás- és elöregedésgátló hatásuk is van; melyet a bennük lévő antioxidánsoknak köszönhetnek. Rendszeres használatuk eredményei a tiszta, és szagmentes lefolyók, dugulás nélkül.

 

Csempe, csap, mosogató edény:

Átlagos szennyeződésük esetén mindössze 1-5 ml koncentrátumot adjon 1 liter vízhez. Szórófejes palackból, vagy vödörbe mártogatva vigye fel a hígított tisztítószerét a csapra, csempére vagy mosogató edényre, és várjon minimum 5 percet, majd törölje át tiszta, puha, száraz ronggyal, vagy papírtörlővel. Erős zsíros lerakódás esetén növelje a koncentrátum arányát 10 ml-re a hígított oldatban, és hagyja tovább hatni.

 

Tudta? Hogy a probiotikus tisztítószerekkel való takarítás megpecsételi a felszínt, és újraképződő mikroorganizmusokkal népesíti be. Minél gyakrabban takarít vele, annál egyszerűbbé válnak a mechanikus tisztítási folyamatok, és kevesebb szennyeződés keletkezik (pl. esőcseppek vagy kosz az üvegfelületeken, por nagy felszíneken stb.), így a takarítás ideje is lerövidül. Ne a vízkőoldással töltse szabadidejét!

 

 

 

 

 

 

Adatok
Kiszerelés (L)
0,5
Cikkszám
104053
Tömeg
600 g/db
Webáruház készítés