Ultrahangos kisállat riasztó készülék

Ultrahangos kisállat riasztó készülék

 

Ajánlott: macska, nyest, kutya, róka, oposszum, görény, mosómedve elriasztására.

Az elektromos, ultrahangos kisállatriasztó készülék a riasztó 90° fokos (negyed körcikk) hatósugarában, 10-17m-ig teszi kellemetlenné a görény, nyest, kutya, macska, stb. ott tartózkodását. Az elektromos ultrahangos Weitech WK 0052 görényriasztó és nyestriasztó 150-200m2-en hatékony. Ideálisan használható a kert 150 m2 körüli gyepfelületeinek, teraszoknak, illetve gyerekeink játszóhelyének, homokozóknak a megvédésére.

A görényriasztó és nyestriasztó egy beépített infravörös detektor segítségével észleli az állatot, 7 másodpercig kibocsát egy magas volumenű ultrahangot (frekvenciája a beállítástól függ,), és egy villanó fényt. A készülék által kibocsátott hang és fény megijeszti az odamerészkedő görényt, nyestet, kutyát vagy macskát és az elmenekül a védett területről. A riasztó által kibocsátott hang emberi fül számára minimális mértékben hallható, teljes biztonságban használható lovak és haszonállatok jelenlétében is.

7 változtatható ultrahang frekvencia található: A különböző állatok ellen használandó frekvenciát az előlapon, a mozgásérzékelő alatt található beállító gomb forgatásával határozhatjuk meg. A hangjelzés kiadása után 5 másodperc elteltével válik a készülék újra aktívvá.
A készülékhez 4 db góliát elem szükséges (csomag nem tartalmazza, átlagosan 4-6 hónapig üzemkész)
Az ultrahang nem hatol át a falakon, azokról visszaverődve, a készülék által kibocsátott ultrahang mintha gellert kapna ezzel is növelve a riasztás hatékonyságát. A lágy anyagok azonban elnyelik az ultrahangot, mely által csökken a készülék hatékonysága.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

 

19 890 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről