Liaflor agyaggranulátum 50L (8-16mm)

Liaflor hydro agyaggranulátum 50L

Semleges kémhatású, pH=7, kertészeti termék, dísznövények talajába, illetve a talaj tetejére vagy cserépbe is alkalmazható. Kiválóan alkalmazhato hydro termesztésben ültetőközegként.

Szemcseméret: 8-16 mm

Jellemzői

Nem tömörödik
A kemény szemcsék a földdel ellentétben nem tömörödnek. Így mindig szellősek maradnak, nem tudnak megrohadni, penészedni sem. Ezért a növény gyökereit levegősen, egészségesen tartják.

Jó víztároló tulajdonságú
A szemcsék akár tört, akár egész formában a vizet jól tárolják. Ezért a hosszabb idejű távollét (pl. szabadság idején) sem okoz gondot, illetve a balkonnövényeknél az esőhiány sem probléma. Egy beépített vízszintjelzővel a megfelelő nedvesség mindig ellenőrizhető és biztosítható. Fagyálló.

Időben stabil, környezetbarát
A Liaflor golyók kiégetett agyagból vannak, semmilyen más vegyi anyagot nem tartalmaznak. időben a tulajdonságuk nem változik. Ezért megfelelő előkészítés után újrafelhasználhatók. Tűzálló, így pl. egy egyszerű vízgőzös hevítéssel a kártevők elpusztíthatók.

Vírus, baktérium és kártevő mentes
Mivel mesterségesen előállított anyag, semmilyen kártevőt nem tartalmaz. Így a dísznövény ellenőrzött körülmények közé kerül.

Könnyű
A Liaflor Hydro 8/16 fajsúlya kb. 350 kg/m3 ami egy nagyobb betontálca feltöltése esetén jelentős súlymegtakarítást jelenthet. Hasonlóképpen a talajkeverékeknél is jelentős súlymegtakarítást érhetünk el.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

12 490 Ft
Egységár: 250 Ft/Liter
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről