Green Force Digitális Dimmelhető Trafó 1000W

Green Force Digitális Dimmelhető Trafó 1000W

 

A Green Force termékcsalád nagy teljesítményű, 1000W-os digitális trafója.

A transzformátor használható magas nyomású nátriumgőz, fémhalogén, és dual spektrum agro izzókkal is. A legjobbb teljesítmény érdekében jó minőségű izzókkal használja! A ballaszt digitálisan szabályozható. Használható 500W, 750W, és 1000W teljesítményű izzókkal, valamint az 1000W-os izzót tudja működtetni 1100W „superlumen” fokozaton is. Csak állítsa be a tekerőgomb segítségével a megfelelő W teljesítményre, és tekerje be az ennek megfelelő izzót.

Nagy hatásfok, magas konverziós ráta. A Green Force digitális trafó 20%-kal magasabb lumen teljesítményt nyújt a hasonló watt fogyasztású, hagyományos mágneses trafókkal szemben. Energiahatékonyság ≥94%!

Hatékony hőelvezetés, alacsony üzemi hőmérséklet jellemzi. Az alumínium hűtőbordák nem csak jó hő elvezetők, de garantálják a halk működést és a kevés garanciális problémát is. Nincs benne hűtőventilátor, ami a digitális trafók esetében a legtöbb problémát okozza. Ez az alkatrész általában rövidebb élettartammal rendelkezik, mint a trafó bármelyik másik része, de már első használatkor is magas zajt generál.

„Soft Start” és „Smart Start” funkciók biztosítják a trafó és az izzó élettartamát. Több trafó használatakor az egyes eszközök nem egyszerre kapcsolnak be, így az elektromos rendszert nem terhelik túl. Gyújtás után lassan melegíti be az izzót, csak néhány másodperc után világít teljes erősséggel. Ezzel akár hónapokat is növelhetünk az izzók élettartamán! Amikor a tekerőgombot superlumen fokozatra állítjuk, a trafó lassan emeli a teljesítményt, ezzel is elkerülve az esetleges meghibásodásokat.

Nincs zaj! Nincs belső ventilátor, sem egyéb zajforrás a trafóban. Gyakorlatilag teljesen hangtalan.

A beépített DSP (Digital Signal Processing) chipnek köszönhetően a ballaszt érzékeli és folyamatosan figyeli a működtetett lámpa hatékonyságát illetve minőségromlását, és ahhoz mérten működik, ezzel is növelve az izzó élettartamát.

Védelem túlfeszültség és alacsony feszültség ellen. Folyamatosan figyeli a bemeneti feszültséget, és szükség esetén hamarabb lekapcsolt, mint hogy leégne.

Védelem rövidzárlat, nyitott áramkör, és tönkrement izzó esetén. Ennek a digitális trafónak nagy előnye, hogy a beletáplált program azonnal lekapcsol bármilyen rendellenesség esetén.

RF Védelem más rádiófrekvenciák ellen. Nem fogja megzavarni a TV, vagy a rádió, vagy bármilyen más kapcsoló.

 

Előnyei:

 • dimmelhető (500W, 750W, 1000W)
 • Superlumen funkció (1100W)
 • HPS és MH izzókhoz is!
 • passzív hűtés, alacsony üzemi hőmérséklet
 • halk működés
 • ultrakönnyű
 • hosszú élettartam
 • minőségi alúminium ház, minőségi alapanyagok
 • megbízhatóság: lekpacsolási védelem bármilyen rendellenesség esetén
 • kíméli az izzót
 • 2 év garancia!

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

89 890 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről