GSE digitális trafó 600W

A GSE digitális trafója megfelelő MH fémhalogén és HPS nagynyomású nátrium izzókhoz is, 250W, 400W vagy 600W-os teljesítménnyel. Az elnyújtott élethosszt és a színvonalat a legkiemelkedőbb alkotóelemek biztosítják, mint például az Iskra összetevők és a PhilipsNXP tranzisztorok.

A előlap bal oldalán található ledek mutatják a kiválasztott lámpa teljesítményét, valamint az esetleges hibát is. Az ellenkező felén lévő kapcsolókkal lehet igény szerint állítani az égő teljesítményét. A felső határt akár +10%-kal is fokozhatod, 660W-nyi teljesítményt is kihozhatsz az izzóból. Viszont súlyos károsodást eredményezhet, ha nagyobb teljesítményű izzót akarsz üzemeltetni róla.

Betápláló kábele 3 m hosszú. A lámpacsatlakozó 4 m-es vezetéke E40-es foglalathoz kapcsolódik. Utóbbi bekötése mindenképp villanyszerelő feladata.

A trafó háza alumínium öntvény, mely remekül gondoskodik a passzív hűtésről, a gondozásmentes és hangtalan működésről.

IP64-es védettséggel rendelkezik, mely óvja a fröccsenő víztől és a portól.

A bekötés és első üzembehelyezés alkalmával megeshet, hogy a bekapcsoló gombot nyomva kell tartani 15-20 mp-ig. Ugyanis a trafó ilyenkor menti el a táplálandó lámpa teljesítményét és típusát. A legközelebbi indításnál rögtön bekapcsol a lámpa, a teljes fényerőt pedig 3-5 perc után élvezhetik növényeink. Esetleges áramszünet vagy áramkimaradás esetén a trafó az információkat 72 óráig menti el.


Műszaki adatok és méretek:

  • külső méretek: 80*170*230 mm
  • súly: 2,9 kg
  • maximum teljesítmény: 730 W
  • bemeneti feszültség: 230V AC 50Hz

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

49 990 Ft
Egységár: 49 990 Ft/db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről