Canna Coco Natúr kókuszföld 50L

Canna Coco Natúr kókuszföld 50L

100%-ig szerves kókuszdió-őrleményből készült, buferizálatlan kókuszföld.

A Canna Coco Natural nem bufferizált,mint a Canna Coco Professional Plus. Ez azt jelenti, hogy a pufferelési folyamat jobban szabályozható a növekedési vagy virágzási fázisban.

A CANNA Coco táptalaj egy egységes szerkezetű, 100%-ig szerves készítmény. Sterilizált, így vírusoktól, kémiai adalékanyagoktól és a talaj betegségeitől mentes.  A sterilizálás nem gőzzel történik, de nem csak ez az egy dolog amiben különbözik a többi táptalajtól. Tiszta, elsőosztályú alapanyagok felhasználásávalkészült, amelyek Indiából származnak, ahol a CANNA termelőegységeiben kizárólag friss vizet használnak a kókusz beáztatására. Ez biztosítja azt, hogy a CANNA Coco nem kerülnek érintkezésbe sóval, ezzel garantálva a termék tisztaságát.

Erős gyökér-képződés, erőteljes növekedés és újrafelhasználhatóság – ezek egyesülnek a CANNA Coco táptalajban. Mindehhez tárul a talaj toleráns és szerves jellege, a precíziós adagolás, hidroponikus rendszerekben való termesztéskor. Bonyolult egyensúly van a víz és a levegő között, ami azt jelenti, hogy minden egyéb táptalajt felülmúl. A CANNA Coco táptalajt oly módon fejlesztették ki, hogy teljesen a CANNA termékeket használó termelőknek az igényeihez szabták.

A CANNA Coco egy fantasztikus növénytermesztő közeg, amely mind a kertésznek, mind a növényeinek számos előnyt kínál. A CANNA Coco 100%-ig természetes készítmény, Sri Lanka-n termett kókuszdióból készül. A gyártási folyamat során a minőséget állandóan figyelik, így biztosítva Önnek kiváló minőségű terméket.

A CANNA Coco 100%-ig szerves készítmény, egységes szerkezete van, kémiai adalékanyagokat nem tartalmaz. A CANNA Coco ártalmas vírusoktól és talajbetegségektől mentes. A kókuszdió-őrlemény komplex víz/levegő keveréket tartalmaz, amely ideális körülményeket, feltételeket biztosít szinte valamennyi termesztési, nemesítési módhoz. A kókusz ezenkívül tartalmaz egy speciális gombafajtát (Trichoderma), amely megvédi a növényeket a talajbetegségektől. A CANNA Coco újrahasznosítható, és a későbbiekben mint talaj-kondicionáló használható.

Víz-felhasználás:

Kézi: A speciális kókusz-műtrágyával együtt naponta adjon vizet; Ha a növényeket nem tudja minden nap öntözni, használjon nagyobb virágcserepet.

Gépi:napi 3-6 alkalommal a speciális kókusz-műtrágyával együtt.

Adagolás:

Naponta négyzetméterenként kb. 5 l kókuszműtrágya-oldat (a teljesen kifejlett növények vonatkozásában). Nagyobb növényeknél legalább 5 l-es virágcserepet használjon. A nagyobb cserép stabilabb gyökérkörnyezetet biztosít. Tartsa észben, hogy a megfelelő vízelvezetésről is gondoskodnia kell. A megfelelő vízelvezetés érdekében esetleg használjon egy, a virágcserép alján elhelyezett, vékony hidroszemcse réteget.

A CANNA Coco kókuszdió-őrlemény kiváló minőségű készítmény, és a legszigorúbb RHP-szabványoknak (cserépben használt talajra vonatkozó kereskedelmi szabályozás) is eleget tesz. Elsőrendű starter anyag, szerkezeti felépítése és tisztasága kitűnő termesztési közeggé teszik. A Coco 45% cellulózból áll, ami tartós fizikai jellemzőket biztosít. A víz/levegő elegy 73% vizet és 23% levegőt tartalmaz. Ezenfelül, a kókuszdió-őrlemény egy különleges eljárásnak megfelelően előzetesen tárolt. Mindez az Ön növényeinek lehető legjobb fejlődését biztosító, optimális növekedési, termesztési körűlmények elérése érdekében szükséges.

Használja a CANNA Coco-t a hozzáillő műtrágyával együtt, és meglátja, hogy milyen egyszerű a növénytermesztés!

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről