Canna Aqua agyaggolyó 45L


Canna Aqua agyaggolyó 45L

A CANNA CLAY PEBBLES (agyagkavicsok) terméket agyag-granulátumból, agyaggolyócskákból égetik, és ez ideális táptalajt képez, tapasztalt termesztők által történő felhasználásra. Egyedülálló szerkezetüknek köszönhetően, a CANNA CLAY PEBBLES agyagkavicsok tökéletes alapot kínálnak azoknak a termesztőknek, akik az egész termesztési folyamat során, egyszerű módon szeretnék ellenőrizni növényeik tápanyag-felhasználását és nedvességük szintjét.

A CANNA CLAY PEBBLES terméket olyan különleges agyagfajtákból gyártják, amelyeknek alacsony az oldható sótartalma. Emiatt rendkívül alkalmasak recirkulációs művelési rendszerekben való felhasználásra.

A CANNA CLAY PEBBLES-t nagyfokú porozitás és levegő-tartalom jellemzi, s ez olyan erős gyökerek kifejlődését serkenti, amelyek jól megtartják a táptalajt. A CANNA CLAY PEBBLES szervetlen, semleges pH-értékű, gombáktól mentes készítmény, és nem rothad el. A CANNA CLAY PEBBLES különféle alkotóelemekből áll, amelyek együttesen egy olyan optimális, heterogén szerkezetet hoznak létre, ami a gyökér fejlődése szempontjából ideális.


Előnyei:

  • kiváló oxigénellátást és vízáteresztést biztosít a gyökérnek
  • széles körben alkalmazható
  • használható recirkulációs rendszerben
  • agyag szemcsék mérete: 8-16mm.
  • pH-stabilizált

A CANNA CLAY PEBBLES jó alapot biztosít az optimális növekedéshez és virágzáshoz. A CANNA CLAY PEBBLES, AQUA VEGA és AQUA FLORES termékekkel kombinálva, a legmagasabb terméshozamot nyújtja. Előbb az AQUA VEGA-t, majd az AQUA FLORES-t kell alkalmazni, utóbbit akkor, amikor a virágok kezdenek kifejlődni. Általában ez 1-3 hét elteltével következik be, napi 12 órás megvilágítás mellett.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről