Biotabs Guerilla Box

 Biotabs Guerilla Box Komplex,100%-ban bio szerves tápanyag szett

 

Guerrilla Box egy komplex,100%-ban bio szerves tápanyag szett, mely 20db Guerrilla tablettát és egy 500ml-es Guerilla Juice szerves bio tápoldatot tartalmaz.

A holland gyártó, a BioTabs, a népszerű 20db-os Guerrilla Tabs-et egy magas minőségű, folyékony bio szerves táppal fejelte meg, hogy a csomag minden, a növényeid táplálása szempontjából szükséges földi jót biztosítsa a nagy becsben tartott kedvenceid számára. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

A tabletták az ültetéstől kezdődően a betakarításig ellátják tápanyaggal a növényeid, míg a Juice a már fejlődésnek indult pár hetes növényeidet turbózza fel. A tápoldatot a kiültetést követő első 2 hét eltelte után már már elkezdhetjük heti 1X-szer alakalmazni 3ml/l töménységben az öntözővízhez adagolva.

A szettben található kétféle termék ( a tabletták és a folyékony táp) egymás hatását támogatva, egy a növények gyors fejlődését támogató komplex rendszert alkotnak. Ha tetszik, fogalmazhatunk úgy is, hogy a termék a holisztikus szemlélet jegyében készült, vagyis minden, a növények fejlődése szempontjából jelentőséggel bíró körülmény figyelembevételével fejlesztették ki ezt a nagy hatékonyságú bio termékcsaládot.

A tabletták egyrészt a bennük található tápanyagok lassú feltáródása miatt képesek egyszeri kijuttatással is megfelelő mennyiségű tápanyaggal ellátni a növényeidet a teljes életciklusuk során. Másrészt javítják a talaj fizikai (pl. morzsalékosabb, jobb vízmegtartó képességű talaj), kémiai (pl. az növény számára szükséges szervetlen tápanyagok tovább megmaradnak a talajban, segít a megfelelelő pH- és EC szint beállításában és megtartásában) biológiai tulajdonságait. A termék igen széles, a talaj biológiai tulajdonságait javító hatással rendelkezik, melyek közül a legfontosabbak a következők:

  • aktívabb talajélet
  • a talajban lévő szerves tápanyagok gyorsabb lebomlásában is segít a tablettákban lévő 6 féle jótékony talajlakó baktérium törzs
  • megfelelő környezetet teremt más, a talajélet szempontjából hasznos makro- (pl földigiliszták) és mikroszkópikus (pl talajlakó gombák) organizmusnak

A Guerrilla Juice egy kiegyensúlyozott szerves bio tápoldat, mely az összetevőiből adódóan magas kálium tartalommal rendelkezik, ami segít a virág illetve termésképzéshez szükséges megnövekedett kálium igényt fedezni. Számos olyan szerves anyag van benne, ami tápanyagul szolgál a tabletta kapcsán már említett hasznos talajlakó mikroorganizmusok számára, így segíti azok felszaporodását az ültetőtalajban. Túlazon, hogy a szerves anyagok táplálékul szolgálnak ezen hasznos szervezeteknek, azok a táplálkozásuk során lebontják a termékben található szerves anyagot, azt a növény számára felvehető szervetlen anyaggá alakítják.


A Juice-t pedig az ültetést követő 3-4. héten kezd el, heti egyszeri rendszerességgel, az öntözővízhez adagolni 0,3 %-os töménységben, vagyis 3ml/1 l öntözővíz töménységben. A betakarítás előtti utolsó 1-2 hétben már ne alkalmazzuk, ebben az időszakban a növényed számára a legjobb a tiszta vízzel való locsolás.


A Guerilla Juice az alábbi összetevőket tartalmazza: magas káliumtartalmú vinasz, nádmelasz, lucerna pép, porított lávakő, szójababkivonat és mikroelemek.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

10 490 Ft
Egységár: 10 490 Ft/db
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről